MARQUES

REPOSA SAPORE treballa tant amb marques de disseny de reconegut i assentat prestigi en el sector, com també amb altres marques més noves que encara no s’han establert però que despunten per la seva innovació, frescor i qualitat en el panorama del moble nacional i internacional.

 

REPOSA SAPORE selecciona les marques amb les quals treballa fonamentalment en funció de la qualitat dels seus productes, però també en funció de la coherència i serietat de les seves col·leccions i les seves propostes. Valors com la coherència, la solvència, la qualitat i el respecte al medi ambient han d’estar en la trajectòria i la línia de la marca.

TotsButaquesSofàsCadiresContractDecoMobiliari llarTaulesLlitsCatifesIl·luminacióExteriorTestosPara-solPèrgolaTendalsPaper pintatCortines

Atemporal Home Interiors

Pàgina web / Catàleg
 

Atemporal Home Interiors s’han convertit en una referència imprescindible en el mercat de l’alta decoració, tant espanyol com europeu. El seu model d’innovació i la seva forma de conjuminar disseny, qualitat i creativitat han fet que, en l’actualitat, els decoradors i interioristes més reconeguts apostin per les seves col·leccions per a donar vida als seus projectes.

 

Color · Obsessió per seduir a través de la varietat en color i textures.
Estil de vida · Oferint a cada client el que necessita, responent dia a dia als seus desitjos.
Artesania · Com a única resposta a l’única cosa i com a excel·lent solució a la diferenciació.

Web:https://www.linen.casa/

Catàleg Atemporal 2018:Link

Bizzotto

Pàgina web / Catàlegs
 

Bizzotto dissenya mobles d’alta qualitat per a ús en interior i exterior des de 1946 sota el lema “Homemotion”.

 

El seu major objectiu consisteix a despertar emocions en les persones a través del seu mobiliari tant interior com exterior, així com amb la seva decoració.

 

Els seus mobles tenen una perfecta relació qualitat-preu, a la qual no podràs resistir-te!

Web:https://www.bizzotto.com/es/

Blasco&Vila

Pàgina web / Catàlegs
 
Blasco&Vila empresa avantguardista en mobles de disseny. Sofàs, Butaques i cadires de la mà de grans dissenyadors.
 

Una manera d’entendre un ofici, el de la tapisseria, global i rigorós, unit a l’experiència que donen els seus més de 25 anys de trajectòria, a la innovació posada al servei del disseny i en saber fer dels nostres mestres artesans. Aquests són els valors que transmeten les nostres peces. Envoltats d’un entorn serè i càlid d’oliveres, vinyes i tarongers, des de Moixent, València, a Blasco&Vila desenvolupen una gamma de productes d’alta gamma destinats a ocupar aquests espais especials de la llar i d’ús col·lectiu, reservats al benestar i al plaer.
 

Cada un dels seus dissenys són composicions úniques, concebudes per reconeguts dissenyadors i treballades a mà per mestres artesans. Una combinació que dota a cada moble d’unes característiques imprescindibles per a assegurar la seva perdurabilitat, comoditat, qualitat i funcionalitat.

Web:https://blascovila.com/es/

Bloomingville

Pàgina web / Catàlegs
 

L’empresa Bloomingville combina el disseny danès amb les últimes tendències nòrdiques per a proporcionar als seus clients molt més del que s’esperen.

 

La seva història va començar l’any 2000, quan Betina Stampe va voler fer el seu somni realitat i va fundar Bloomingville, que s’ha convertit en una empresa destacada internacionalment.

Web:http://www.bloomingville.com/

Bordbar

Pàgina web / Catàleg
 
Carros interiors d’avions i accessoris
 
Bordbar: carros d’avions interiors dissenyats des de 2006.
Bordbar és sinònim de disseny atemporal, artesania independent i els més alts estàndards de qualitat. Aquests valors estan profundament arrelats en la seva família bordbar, cultura i en la seva sèrie de productes.
 
La seva missió és crear nous estàndards en la indústria del mobiliari a través de l’experiència inflexible del carro i peces úniques. Mantenen relacions duradores amb clients, empleats i distribuïdors i representen un creixement constant, productes atemporals i qualitat a nivell mundial. L’original prové de bordbar.

Casual Solutions

Pàgina web
 

Casual Solutions és una marca de mobiliari situada a Iecla, al seu catàleg podrà trobar cadires, taules, capçaleres, sofàs, sofàs llit, etc.

 

Unint un disseny únic i la innovació tècnica, Casual ha creat una nova col·lecció de mobles d’estil atemporal, de múltiples funcions per a les llars modernes i ambients públics. Casual Solutions aposta per mobles agradables i confortables per a qualsevol ambient.

 

Dissenya mobles moderns tant per a llar com contract. Compta amb un catàleg molt complet amb una àmplia gamma de productes que s’estén des de cadires, butaques, taules de menjador i sofàs fins a tot tipus de mobiliari auxiliar. Les seves peces estan dissenyades amb línies suaus que aporten elegància i calidesa i la seva fabricació es realitza amb la millor selecció de materials.

Web:http://www.casualsolutions.es/

Ciurans

Pàgina web
 
L’empresa Mobles Ciurans va ser fundada l’any 1925 per Ramón Ciurans, avi dels actuals propietaris Elvira i Jaume Ciurans, i fou la primera empresa del sector del moble que es va instal.lar a La Garriga. Inicialment l’empresa es va dedicar exclusivament a fabricar dormitoris, fins fa uns 15 anys, quan van fer un canvi de línia i va començar a fabricar menjadors.
 

Actualment l’empresa es dedica a desenvolupar i fabricar diferents tipus de programes de menjadors i dormitoris oferint als seus clients uns mobles de disseny i acabats de gran qualitat.
 

Mobles Ciurans treballa sempre amb un equip de professionals que fan possible el desenvolupament i fabricació del moble. L’empresa està implantant i desenvolupant el sistema de producció Lean Management, l’objectiu del qual consisteix a obtenir i entregar al client el producte exactament sol.licitat, amb el màxim ajust a les seves especificacions, amb el mínim de consum de recursos productius i amb la màxima rapidesa de resposta.

Web:http://moblesciurans.com/es/

Colos

Pàgina web / Catàlegs
 

Colos és una nova marca italiana de mobiliari per a hostaleria, tant interior com a exterior, disposada a conquistar a restaurants, bars i hotels.

 

Colos és una jove empresa de mobiliari “made in Italy”, recolzada per l’experiència de tres dècades de la seva empresa mare el Grup Cerantola. La seva primera col·lecció es va presentar a Milà, l’any 2014, i les seves col·laboracions amb joves dissenyadors emergents han estat exposades en diferents fires del sector.

Colos fabrica cadires i taules pensades per a un intens ús hosteler. Split i Vesper són dos de la seva àmplia gamma de models.

Web:https://colos.it/

Cotlin

Pàgina web
 
Cotlin és una empresa especialitzada en la producció, distribució i assessorament en la compra, de catifes i moquetes.
Acompanya als seus clients del món de l’arquitectura i el disseny d’interiors amb propostes contemporànies pròpies i de la seva exclusiva selecció de reconegudes marques internacionals.
 

Cotlin contribueix en plasmar l’ambient desitjat a cada projecte amb una solució única, treballant amb excel·lència en el servei i l’execució.

Web:http://cotlin.com/ctweb/

Crisal Decoración

Pàgina web / Catàlegs
 
Crisal Decoración neix en els anys 90 apostant amb força per la bellesa i la qualitat en el món de la decoració. Durant tot aquest temps, ens hem distingit pel bon servei ofert i per la gran experiència tant en el sector residencial com el de “contract”. El nostre mobiliari es troba present en instal·lacions decorades per interioristes de primera línia.
 

A més, ofereixen mobles d’última tendència i disponibilitat immediata en la majoria dels casos, a causa del volum d’estocs disponible. Els seus mobles són elaborats de forma artesanal, amb fustes massisses i acabats naturals, aportant als seus productes un caràcter especial i únic.

Web:https://crisaldecoracion.com/es/

Dareels

Pàgina web / Catàleg
 
Dareels dissenya productes únics; explorant el diferent i l’exclusiu.

Ens esforcem per obtenir la màxima qualitat usant materials 100% reciclats que reflecteixen el nostre compromís amb la sostenibilitat.

Tots els nostres productes conserven les seves característiques naturals, sent cada peça singularment única.

“Design, art and sustainability.”

DVELAS

Pàgina web / Catàlegs
 
DVELAS és una empresa de mobiliari contract i fabricants de mobiliari de disseny contemporani.
 

DVELAS sorgeix com una reacció creativa per a reutilitzar una gran quantitat de material rebutjat procedent de la indústria velera. Material que no és bo per a navegar però que no obstant això posseeix excel·lents qualitats de durabilitat i resistència.
 

Els models de la col·lecció reivindiquen la plàstica de la vela i utilitzen com un camí i inspiració per al disseny les tècniques d’aparell, la tecnologia i forma de fer de les veleries professionals.
 

DVELAS evita utilitzar el material com un revestiment o tapisseria, per contra la idea és que el material continuï en tensió, treballant de la mateixa forma que quan era utilitzat per a navegar.

Web:https://www.dvelas.com/es

Enea

Pàgina web / Catàlegs
 

Dissenyen i fabriquen un mobiliari atractiu i resistent al País Basc (Espanya). Mitjançant les seves innovadores tècniques i la col·laboració amb dissenyadors destacats, creen unes peces per a espais domèstics, de treball i públics.

 

El mateix orgull que senten pel seu treball, el senten pel seu entorn: els seus paisatges, la seva gent i les seves tradicions. Els seus productes estan intrínsecament vinculats al que els envolta.

Web:https://www.eneadesign.com/

Establees

Pàgina web / Catàleg
 
La idea ha nascut del dissenyador Rafa Ortega, i sorgeix quan comprova i detecta el problema permanent dels cambrers i dels usuaris en veure com la inestabilitat de les taules, a conseqüència del mal estat del paviment, provoquen molèsties i vessaments de líquids o trencaments de vaixella.

Després dels assajos pertinents i gràcies la seva condició de dissenyador de producte, es pren la decisió d’aplicar l’invent a estructures pròpies, dissenyades pensant en el professional de l’hostaleria, amb un disseny atemporal i optimitzant recursos.

Les taules s’estabilitzen automàticament uns segons després de la seva ubicació definitiva, per la qual cosa faciliten el treball als professionals del sector i eviten la incomoditat d’una taula inestable als usuaris de terrasses i restaurants.

Les nostres estructures salven clots i protuberàncies del sòl amb una tolerància de fins a 19 mm. Eviten el contacte amb el sòl de les mans del cambrer. Es poden utilitzar tant en exterior com en interior. Especialment pensades per al contract.

PATENTS esTABLEes

Les estructures esTABLEes incorporen els “invents” sistema estabilitzador automàtic de potes de mobles, en la seva versió vertical i horitzontal. Són dos sistemes patentats internacionalment, per la qual cosa els converteixen en símbol diferenciador de les seves taules, úniques en el sector.

Euro3Plast

Pàgina web / Catàlegs
 

Euro3plast és una empresa italiana que des de l’any 1974 es dedica a la comercialització de testos, jardineres, plats i contenidors de plàstic i resines.

 

Formes, colors i grandàries diferents: totes les solucions per a expressar el teu estil i revelar la teva personalitat, tant a la casa com al jardí mitjançant l’elecció d’un test de plàstic.

Web:https://www.euro3plast.com/es

Ezpeleta

Pàgina web / Catàlegs
 
Ezpeleta està formada per un grup d’empreses dedicades a la fabricació de para-sols, mobles, coixins d’exterior i paraigua. L’empresa fabrica els seus productes utilitzant les tres tecnologies que domina: confecció tèxtil, injecció de plàstics i mecanitzat, i acabat de metall.
 

En els últims anys l’empresa s’ha consolidat en el mercat i ha registrat un important augment de vendes, propiciant el seu actual procés de creixement i expansió.
 

El model de negoci d’Ezpeleta està basat en la innovació i la contínua adaptació a les demandes del mercat. La comunicació oberta i la vinculació permanent amb el negoci li permet estar en constant evolució i complir el seu objectiu fonamental que és la satisfacció dels seus clients.

Web:https://www.ezpeleta.com/

Fameg

Pàgina web / Catàlegs
 

Fameg desenvolupa una artesania tradicional des de 1881, fabricant mobles corbats que respecten l’ergonomia del nostre cos i la naturalesa que ens envolta.

 

Fameg està compromesa amb el disseny i la creació de col·leccions úniques, vestint interiors excepcionals. Ofereix una àmplia gamma de moble modern, clàssic, corbat i taules, així com solucions tecnològiques per a projectes integrals d’equipament i decoració.

Web:http://fameg.pl/

Fim Umbrellas

Pàgina web
 
Protegir-se del sol, crear espais frescos i elegants: una idea que Fim desenvolupa amb la seva línia de para-sols, unint funcionalitat i disseny. La producció Fim està realitzada enterament a Itàlia, a través del made in Italy, el seu propi valor afegit en termes de qualitat, servei i imatge.
 

Els productes Fim s’han realitzat per a perdurar en el temps, ja sigui per la qualitat dels materials utilitzats, a més de per la llarga vida del producte present en el catàleg. Es caracteritzen per una fàcil obtenció i disponibilitat de les peces de recanvi garantida en el temps. Fim és la demostració de com l’evolució, fruit d’una contínua innovació, és el mitjà per a una pràctica i fàcil utilització d’un producte.
 

Les matèries primeres utilitzades són innovadores i d’altíssima qualitat. Per a les estructures s’utilitzen la fusta, l’alumini i l’acer inoxidable; per a les cobertures teixits acrílics, hipertècnics (hidròfugs i impermeables) nascuts per a suportar la vida a l’aire lliure i disponibles en una carta de colors que comprèn més de 60 tonalitats per a respondre a cada exigència del client particular i de l’hosteleria.

Web:http://www.fim-umbrellas.com/es

Jayso

Pàgina web / Catàlegs
 
Mobles de ferro i forja.
 

Menjadors i Salons, mobles nobles i càlids, actuals i nous, funcionals i per a qualsevol ambient.
 

Dormitoris, l’elit del moble de forja, estil i tradició, confort i adaptació a qualsevol estada.
 

Terrassa i Jardí, la gamma acuradament seleccionada per a aquests entorns d’exterior, tractats especialment per a suportar la intempèrie i acabats amb colors i materials perfectes per a l’aire lliure.
 

Contract, l’indicatiu per al professional de l’hostaleria i la instal·lació.

Web:http://jayso.net/shop/

KD Contract

Pàgina web / Catàlegs
 
Especialitzada en el disseny i fabricació de mobiliari per a diversos espais.
A KD CONTRACT són fabricants de mobiliari de qualitat per a l’àmbit contract. Desenvolupen una gran varietat de productes en sèrie i especials. Atenent totes les necessitats dels seus clients en els diferents sectors on avui estan totalment especialitzats: hoteler, hostaler, aparadors, mobiliari comercial i mobiliari d’oficina.

 

La combinació de fusta, metall i tapisseria fan que puguin oferir un servei totalment integral. Proporcionem un servei complet on la satisfacció del client és la seva prioritat, apostant en la qualitat en disseny i producció de mobiliari.

Web:http://kdcontract.com/

Lafuma Mobilier

Pàgina web / Catàleg

 
LAFUMA MOBILIER dissenya, desenvolupa i fabrica mobiliari d’exterior amb metall i teixit per a tots els moments de descans. Disseny, confort i durabilitat són els valors que comparteixen totes les creacions de la marca.

 

Amb un saber fer francès únic i un sentit de la innovació molt desenvolupat, LAFUMA MOBILIER sedueix als amants del benestar des de fa més de 60 anys. Tots els productes es fabriquen en la planta històrica d’Anneyron, a Drôme, i compten amb el segell OFG (Origini France Garantie) que certifica el seu origen francès.

Lobster’s Day

Pàgina web / Catàleg
 
LOBSTER’S DAY neix amb la intenció d’oferir mobiliari d’interior i exterior de gamma alta per a un públic interessat en l’estil, el disseny i les tendències. LOBSTER’S DAY està format per un equip jove pendent de les últimes tendències estètiques i avalat per el “know-how”, experiència tècnica i unes infraestructures industrials familiars amb més de 40 anys d’història.
 
Els nostres productes estan fabricats a mà, combinant tècniques artesanals amb processos industrials i materials tecnològics. Cada peça és única, amb petites diferències que confereixen una gran personalitat i el hand made, un dels majors valors del nostre producte.
 
El mobiliari de LOBSTER’S DAY, està dissenyat i pensat per a contract. Garantim una resistència màxima sota factors climatològics extrems i d’ús continuat tant per a hotels i restaurants, així com per als projectes d’interiorisme en residències particulars.

London Art

Pàgina web / Catàlegs
 
Fabricant de paper pintat per a paret amb grans dissenys i gran força expressiva.
London Art és un laboratori creatiu i artesanal de disseny que té com a objectiu la cerca de solucions originals per a la decoració d’interiors. Amb els seus papers pintats realitzen una cerca d’una estètica contemporània amb dinamisme, emoció i encant. Qualsevol paret adopta característiques úniques.

 

Permet personalitzar ambients perquè cada persona és única i diferent dels altres. La identitat de la seva marca és una combinació de moda, elements gràfics i arquitectura; els materials, les teles, l’estètica que s’ajunten amb la funcionalitat i el desig de racionalitat als espais donen resultats impactants i harmònics alhora.

Web:https://www.londonart.it/

More Contract JMS

Pàgina web / Catàlegs
 
M+re Contract és una marca jove i dinàmica, integrada en el grup JMS especialitzat en la fabricació de cadires i taules.
El projecte de la marca M+re Contract va començar en 2007 amb l’objectiu d’enfortir els llaços comercials amb els seus clients, desenvolupar nous contactes internacionals i posicionar-la en el sector del Contract.

 

El valuós know-how de JMS va ser una pedra angular del desenvolupament i del creixement de la marca. El que distingeix als productes de M+re Contract dels altres és el concepte de desenvolupament, el disseny intemporal, l’alta enginyeria de detall i la competitivitat.

Web:https://www.morecontract.pt/morecontract/

New Garden

Pàgina web / Catàleg
 
Comencen llançant al mercat una gamma de testos per a exterior fabricada en polietilè, amb un ampli ventall de colors i textures de tendència. Després de l’èxit de la campanya, i després de confirmar les nombroses qualitats d’aquesta mena de plàstic, aposten per obrir un nou mercat dins del món de la il·luminació per a jardí.

L’aportació de disseny combinat amb les fantàstiques propietats del plàstic i la competitivitat de preus els van posicionar com un dels distribuïdors nacionals més importants dins del sector.

Mentrestant l’empresa continuava creixent i consolidant-se en més de 18 països per tot el món, van anar afiançant els seus objectius. Amplien el seu catàleg amb una nova gamma de mobiliari per a exterior, apostant per una línia tecnològica de futur.

Amb un equip sòlid i compromès que treballa per a crear productes adaptats al client, apliant en el seu vocabulari el terme “moble emocional” i fer del disseny i la tecnologia el seu segell d’identitat.

Ondarreta

Pàgina web / Catàlegs
 
Disseny i fabricació de taules, cadires i tamborets per a llar i contract.

 

Creativitat i valentia són ingredients d’aquesta signatura liderada per dones.Fa pocs anys, quan la crisi assotava el sector, Ondarreta va donar un salt internacional que va suposar apostar per la innovació i l’ecodisseny per competir al mercat global. Sota la batuta de María Luisa, Marilis Galardi, en 40 anys ha passat de ser una empresa familiar de mobles auxiliars de cuina a una signatura de cadires i taules de disseny, que exporta el 40% de la seva producció a EE.UU, Europa, Japó, Austràlia, buscant la màxima qualitat.

Web:https://www.ondarreta.com/es

Plust

Pàgina web / Catàlegs
 
Marca italiana fabricant de llums, testos, cadires, penja-robes i complements per a jardí i terrassa de disseny.
 

PLUST Collection posa el producte al centre de la seva activitat, apostant pels acabats refinats, exaltant la línia elegant i essencial que des de sempre és la qualitat distintiva de la marca.
PLUST COLLECTION és una marca italiana pertanyent a l’empresa Euro3plast. Nascuda el 1974, produeix moderns testos i mobiliari en polietilè mitjançant el procés del rotomoldeig. Euro3plast és reconeguda pels seus productes d’altíssima qualitat, gràcies a la constant recerca, innovació, atenció als detalls i cura del producte; mai descuidant el respecte pel medi ambient. A PLUST Collection la versatilitat del producte és la seva essència, la resistència i fiabilitat, la lleugeresa i comoditat, l’estètica i el plaer.

Web:https://www.plust.it/es/

Resol

Pàgina web / Catàlegs
 
Resol dissenya, fabrica, comercialitza i distribueix una extensa gamma de mobiliari a través de les seves marques: Barcelona Dd, Vilagrasa, Contract i Garden.

 

Des de fa 50 anys compartim el nostre coneixement, la nostra experiència i la innovació constant de la nostra activitat amb els nostres clients. Resol va ser la companyia espanyola que va fabricar la primera cadira injectada en plàstic d’una sola peça. En l’actualitat, el nostre sistema de producció proporciona la màxima flexibilitat i eficiència per afrontar qualsevol projecte, per exigent que sigui, amb les màximes garanties d’èxit.

Web:http://resol.es/

Rico Forte

Pàgina web / Catàlegs
 
Rico Forte és una fàbrica de mobles situada a Iecla. La seva especialitat són les taules i cadires en tots els estils.

 

Empresa fundada en els 80 que es dedica a la fabricació de mobles i cadires en fusta de pi. La seva experiència garanteix la qualitat dels seus productes i una àmplia gamma de models i mesures.

 

Sensibilitzats pel medi ambient, fabriquen les tapes de les seves taules reciclant la seva matèria primera i aconseguint taules massisses de fusta de pi, amb un producte gairebé 100% natural. Disposen d’un grup de treball qualificat que dóna prioritat a les necessitats dels seus clients.

Web:https://www.ricoforte.com/

Saxun

Pàgina web / Catàlegs
 
Un nou concepte en cortines i protecció solar que crea tendència, tècnica i estètica.
 

Saxun li ofereix una extensa col·lecció de teixits, acabats i accessoris, amb materials de la més alta qualitat. Diferents elements que, combinats entre si, li permetran crear ambients elegants i confortables, ajudant-lo a descobrir nous espais que afavoriran la seva privacitat.
 

Amb Saxun podrà regular l’entrada de la llum, protegint-se del sol o la pluja, i gestionarà el seu consum energètic, economitzant l’energia consumida en la seva llar, oficina o comerç.
 

Innovadors sistemes de disseny actual i avantguardista adequats a totes les necessitats per a afavorir la seva qualitat de vida i estalvi energètic

Web:https://www.saxun.com/

Sillalfaro

Pàgina web / Catàlegs
 
Mobles amb disseny, qualitat i funcionalitat.
 

Des dels seus inicis, Sillalfaro s’ha caracteritzat per combinar disseny, qualitat i funcionalitat en tots els seus productes, establint innovadors sistemes de control de qualitat en la selecció de matèries primeres, durant els processos de fabricació i en el lliurament final del producte.
L’especialització al llarg d’aquests anys en la fabricació de models per a hostaleria i col·lectivitats té com a conseqüència l’àmplia gamma de dissenys, fustes, formes i colors que es poden veure al seu catàleg.

 

Dissenys que combinen durabilitat i estètica, creats per protagonitzar tot tipus d’espais, gràcies a la possibilitat de combinació de tapisseries i colors.

Web:http://sillalfaro.com/

Tabou

Pàgina web / Catàlegs
 
A Tabou es dediquen a la fabricació de taules i cadires per a la llar i el contract. Dissenyen i desenvolupen mobles seguint les tendències més actuals del disseny d’interiors.
 
L’alta qualitat i el seu acurat disseny són els senyals d’identitat dels seus productes.
Els materials amb els quals fabriquen els seus mobles són, simplement, els millors del mercat. Seleccionen proveïdors de primeres marques i materials reconeguts per la seva qualitat i prestigi.

Web:http://taboudesign.com/es/

TM Sillerias

Pàgina web
 
TM Sillerias són fabricants especialitzats en cadires entapissades. Ofereixen una àmplia gamma de cadires de menjador, d’hostaleria, tamborets, taules…
 

TM SILLERIAS és especialista al món del CONTRACT i de les COL·LECTIVITATS, ja que els seus productes ofereixen garantia, qualitat i disseny tant estèticament com en termes de resistència i durabilitat.
 

És una de les empreses capdavanteres dins del sector del contract amb la seva marca LEADER la gamma de la qual de productes abasta des de cadires, taules, passant per tamborets, butaques, sofàs, tapisseria menor i major.
El seu objectiu és superar-se cada dia i per a això la seva gamma de productes va ampliant-se any rere any per oferir una resposta adequada a les demandes dels nostres clients.

Web:http://www.tmsillerias.com/

Ton

Pàgina web / Catàlegs
 
Els orígens de la marca TON Design es remunten a fa més de 150 anys, quan es va crear aquesta marca a la República Txeca.
 

Una de les seves peces estrella és la fabricació de la cadira Thonet, una peça icònica del disseny. A TON Design són especialistes a mantenir la tradició sense descuidar el camp de la innovació, cadascuna de les seves cadires de fusta està destinada a perdurar en el temps.
 

Les cadires TON estan especialment indicades per a projectes contract i d’hostaleria, gràcies a les seves possibilitats de customització i entapissat.
 

Especialistes en cadires per a hostaleria, tamborets per a bars i seients d’estil atemporal amb una qualitat prèmium.

Web:https://www.ton.eu/en/

Vondom

Pàgina web / Catàleg

 
VONDOM és un fabricant de mobiliari i complements per a exterior en jardins i terrasses.
 

VONDOM ens ofereix el catàleg més ampli en mobles d’exterior, compost per col·leccions signades i dissenyades pels més importants dissenyadors del món del moble i l’arquitectura en general com són A-Cero, Javier Mariscal, Ramón Esteve, Karim Rashid, Teresa Sapey, JMFerrero, Stefano Giovanni, Eero Aarnio, Ágatha Ruiz de la Prada…
 

El catàleg de mobles de VONDOM es caracteritza per la fabricació dels seus productes en polietilè rotacional que li proporciona una protecció en ambients a l’aire lliure superior a qualsevol altre material i amb opció d’il·luminació interior en el mobiliari i complements. Destaca d’aquesta signatura el seu ampli catàleg en jardineres i la seva nova col·lecció en catifes d’exterior per a completar el mobiliari de VONDOM.
 

VONDOM utilitza en els seus productes un controlador DMX que permet controlar la il·luminació dels seus productes des de dispositius mòbils IOS i Android aconseguint il·luminar les estades de manera independent.

Estem d'enhorabona! Kave Home en exclusiva i per als clients de Reposa Sapore ens concedeix un codi de descompte molt especial!

-10%

Codi: REPOSAKAVE

- Codi exclusiu per a web

- Compra mínima de 200€

- Només vàlid a través del següent enllaç