reposa-sapore-ton-logo

Els orígens de la marca TON Design es remunten a fa més de 150 anys, quan es va crear aquesta marca a la República Txeca.

 

Una de les seves peces estrella és la fabricació de la cadira Thonet, una peça icònica del disseny. A TON Design són especialistes a mantenir la tradició sense descuidar el camp de la innovació, cadascuna de les seves cadires de fusta està destinada a perdurar en el temps.

 

Les cadires TON estan especialment indicades per a projectes contract i d’hostaleria, gràcies a les seves possibilitats de customització i tapissat.

Especialistes en cadires per a hostaleria, tamborets per a bars i seients d’estil atemporal amb una qualitat premium.

reposa-sapore-ondarreta-logo

Disseny i fabricació de taules, cadires i tamborets per a llar i col·lectivitats.

 

Creativitat i valentia són ingredients d’aquesta signatura liderada per dones.Fa pocs anys, quan la crisi assotava el sector, Ondarreta va donar un salt internacional que va suposar apostar per la innovació i l’ecodisseny per competir al mercat global. Sota la batuta de María Luisa, Marilis Galardi, en 40 anys ha passat de ser una empresa familiar de mobles auxiliars de cuina a una signatura de cadires i taules de disseny, que exporta el 40% de la seva producció a EE.UU, Europa, Japó, Austràlia, buscant la màxima qualitat.

reposa-sapore-vimens-logo

Vimens, companyia dedicada al desenvolupament i fabricació de moble auxiliar per a Cuina, Hostaleria i Llar.

 

Vimens és l’empresa amb major projecció del seu segment i un referent del mercat quant a tecnologia, innovació i disseny. L’alt grau d’especialització en moble auxiliar de cuina i l’alta qualitat són els senyals d’identitat dels seus productes.

 

Vimens és una empresa de caràcter familiar que ha crescut basant-se en la constant reinversió per liderar el mercat i buscar l’expansió internacional.

reposa-sapore-tmsillerias-logo

TM Sillerias són fabricants especialitzats en cadires tapissades. Ofereixen una
àmplia gamma de cadires de menjador, d’hostaleria, tamborets, taules…

TM SILLERIAS és especialista al món del CONTRACT i de les COL·LECTIVITATS, ja que els seus productes ofereixen garantia, qualitat i disseny tant estèticament com en termes de resistència i durabilitat.

 

És una de les empreses capdavanteres dins del sector del contract amb la seva marca LEADER la gamma de la qual de productes abasta des de cadires, taules, passant per tamborets, butaques, sofàs, tapisseria menor i major.
El seu objectiu és superar-se cada dia i per a això la seva gamma de productes va ampliant-se any rere any per oferir una resposta adequada a les demandes dels nostres clients.

reposa-sapore-jms-more-contract-logo

M+re Contract és una marca jove i dinàmica, integrada en el grup JMS especialitzat en la fabricació de cadires i taules.
El projecte de la marca M+re Contract va començar en 2007 amb l’objectiu d’enfortir els llaços comercials amb els seus clients, desenvolupar nous contactes internacionals i posicionar-la en el sector del Contract.

 

El valuós know-how de JMS va ser una pedra angular del desenvolupament i del creixement de la marca. El que distingeix als productes de M+re Contract dels altres és el concepte de desenvolupament, el disseny intemporal, l’alta enginyeria de detall i la competitivitat.

reposa-sapore-casual-solutions-logo

Casual Solutions és una marca de mobiliari situada a Iecla, al seu catàleg podrà trobar cadires, taules, capçaleres, sofàs, sofàs llit, etc.

 

Unint un disseny únic i la innovació tècnica, Casual ha creat una nova col·lecció de mobles d’estil atemporal, de múltiples funcions per a les llars modernes i ambients públics. Casual Solutions aposta per mobles agradables i confortables per a qualsevol ambient.

 

Dissenya mobles moderns tant per a llar com contract. Compta amb un catàleg molt complet amb una àmplia gamma de productes que s’estén des de cadires, butaques, taules de menjador i sofàs fins a tot tipus de mobiliari auxiliar. Les seves peces estan dissenyades amb línies suaus que aporten elegància i calidesa i la seva fabricació es realitza amb la millor selecció de materials.

reposa-sapore-plust-logo

Marca italiana fabricant de llums, testos, cadires, penja-robes i complements per a jardí i terrassa de disseny.

PLUST Collection posa el producte al centre de la seva activitat, apostant pels acabats refinats, exaltant la línia elegant i essencial que des de sempre és la qualitat distintiva de la marca.
PLUST COLLECTION és una marca italiana pertanyent a l’empresa Euro3plast. Nascuda el 1974, produeix moderns testos i mobiliari en polietilè mitjançant el procés del rotomoldeig. Euro3plast és reconeguda pels seus productes d’altíssima qualitat, gràcies a la constant recerca, innovació, atenció als detalls i cura del producte; mai descuidant el respecte pel medi ambient. A PLUST Collection la versatilitat del producte és la seva essència, la resistència i fiabilitat, la lleugeresa i comoditat, l’estètica i el plaer.

reposa-sapore-londonart-logo

Fabricant de paper pintat per a paret amb grans dissenys i gran força expressiva.
London Art és un laboratori creatiu i artesanal de disseny que té com a objectiu la cerca de solucions originals per a la decoració d’interiors. Amb els seus papers pintats realitzen una cerca d’una estètica contemporània amb dinamisme, emoció i encant. Qualsevol paret adopta característiques úniques.

 

Permet personalitzar ambients perquè cada persona és única i diferent dels altres. Les identitat de la seva marca és una combinació de moda, elements gràfics i arquitectura; els materials, les teles, l’estètica que s’ajunten amb la funcionalitat i el desig de racionalitat als espais donen resultats impactants i harmònics alhora.

reposa-sapore-colos-logo

Colos és una nova marca italiana de mobiliari per a hostaleria, tant interior com a exterior, disposada a conquistar a restaurants, bars i hotels.

 

Colos és una jove empresa de mobiliari “made in Italy”, recolzada per l’experiència de tres dècades de la seva empresa mare el Grup Cerantola. La seva primera col·lecció es va presentar a Milà, l’any 2014, i les seves col·laboracions amb joves dissenyadors emergents han estat exposades en diferents fires del sector.

Colos fabrica cadires i taules pensades per a un intens ús hosteler. Split i Vesper són dos de la seva àmplia gamma de models.

reposa-sapore-kd-contract-logo

Especialitzada en el disseny i fabricació de mobiliari per a diversos espais.
A KD CONTRACT són fabricants de mobiliari de qualitat per a l’àmbit contract. Desenvolupen una gran varietat de productes en sèrie i especials. Atenent totes les necessitats dels seus clients en els diferents sectors on avui estan totalment especialitzats: hoteler, hosteler, aparadors, mobiliari comercial i mobiliari d’oficina.

 

La combinació de fusta, metall i tapisseria fan que puguin oferir un servei totalment integral. Proporcionem un servei complet on la satisfacció del client és la seva prioritat, apostant en la qualitat en disseny i producció de mobiliari.

reposa-sapore-resol-logo

Resol dissenya, fabrica, comercialitza i distribueix una extensa gamma de mobiliari a través de les seves marques: Barcelona Dd, Vilagrasa, Contract i Garden.

 

Des de fa 50 anys compartim el nostre coneixement, la nostra experiència i la innovació constant de la nostra activitat amb els nostres clients. Resol va ser la companyia espanyola que va fabricar la primera cadira injectada en plàstic d’una sola peça. En l’actualitat, el nostre sistema de producció proporciona la màxima flexibilitat i eficiència per afrontar qualsevol projecte, per exigent que sigui, amb les màximes garanties d’èxit.

reposa-sapore-ricoforte-logo

Rico Forte és una fàbrica de mobles situada a Iecla. La seva especialitat són les taules i cadires en tots els estils.

 

Empresa fundada en els 80 que es dedica a la fabricació de mobles i cadires en fusta de pi. La seva experiència garanteix la qualitat dels seus productes i una àmplia gamma de models i mesures.

 

Sensibilitzats pel medi ambient, fabriquen les tapes de les seves taules reciclant la seva matèria primera i aconseguint taules massisses de fusta de pi, amb un producte gairebé 100% natural. Disposen d’un grup de treball qualificat que dóna prioritat a les necessitats dels seus clients.

reposa-sapore-sillafaro-logo

Mobles amb disseny, qualitat i funcionalitat.

Des dels seus inicis, Sillalfaro s’ha caracteritzat per combinar disseny, qualitat i funcionalitat en tots els seus productes, establint innovadors sistemes de control de qualitat en la selecció de matèries primeres, durant els processos de fabricació i en el lliurament final del producte.
L’especialització al llarg d’aquests anys en la fabricació de models per a hostaleria i col·lectivitats té com a conseqüència l’àmplia gamma de dissenys, fustes, formes i colors que es podem veure al seu catàleg.

 

Dissenys que combinen durabilitat i estètica, creats per protagonitzar tot tipus d’espais, gràcies a la possibilitat de combinació de tapisseries i colors.

reposa-sapore-talenti-logo

Marca italiana de mobles i accessoris per a jardí i exterior. El seu ampli catàleg el formen: sofàs, taules, cadires, tumbones, pufs, llits, armaris de jardí i complements.

 

Amb Talenti Outdoor Living, el jardí, la terrassa i tots els espais exteriors, canvien de cara mitjançant la combinació de materials de qualitat que ofereixen, al seu torn, un disseny adequat per a cada necessitat.